Stratum mining proxy config for Block Erupter Cube

If Tommo isn't on TomPool chat please post support issues here, if you consider the issue to be more of a 'private' issue please private message Tommo on these forums.
Post Reply
ted35
Posts: 2
Joined: Wed May 07, 2014 5:45 am

Stratum mining proxy config for Block Erupter Cube

Post by ted35 » Wed May 07, 2014 5:50 am

As a complete Noob slowly learning my way through this mining process please forgive me if my question is glaringly simple to answer....I have two Block Erupter Cubes that I'd like to configure for use on TomPool. Can you tell me how I would go about configuring the Stratum mining proxy? Any help would be appreciated...Thanks

ted35
Posts: 2
Joined: Wed May 07, 2014 5:45 am

Re: Stratum mining proxy config for Block Erupter Cube

Post by ted35 » Thu May 08, 2014 12:45 am

Nevermind..I figured it out

Tommo
Site Admin
Posts: 80
Joined: Wed Apr 09, 2014 6:17 pm

Re: Stratum mining proxy config for Block Erupter Cube

Post by Tommo » Thu May 08, 2014 10:34 am

Ah good good, I was about to post about it.

Post Reply